HTML

Bajamutyi

Friss topikok

Csodálatos Trafik – hány trafik kell egy szóvivői székhez?

2013.05.23. 13:59 Bajai Géza

A szorgos munkának megvan az eredménye. Baja újra „Csodálatos” és országos hírűvé vált. Persze nem a musical-nagyhatalmi vágyak segítettek, hanem a dohány. Baja lett az ország trafik központja. Innen nyúlhatják le a nagy dohányt a szerencsés kiválasztottak. Irigykedve írnak városunkról a szegedi, a pécsi és a hódmezővásárhelyi hírforrások.

Vajon a szóvivőnek köszönhetően beszél, megint mindenki Bajáról, vagy a dohány lobbinak hála, visszük megint a szót?

Tény, hogy Baján egy 81 m2-es lakásban 25 olyan vállalkozás indult, amely legalább 90 trafikot fog üzemeltetni.  Mivel Baján csak 19-en tehetik, így ezek a cégek máshol is vállalkoznak majd.

Végre elértünk valamit! Legalábbis valakik elértek. Pl., mint Rácz Péter és kedves felesége, aki évek óta vezeti a T-mobil bajai fiókját, és hála neki, tucatjával kapjuk a választások napjain a „menjünk és szavazzunk a  Fideszre” buzdító sms-eket.

Sokak számára ismeretlen lehet Gilián Norbert neve. Viszont ha azt mondjuk, ő a volt jegyző asszonyunk, dr. Gyenes Gabriella férje, akkor már összeállhat a kép. A nagy hirtelen, teljes titok mellett menesztett volt jegyző további megélhetéséért sokan aggódhatnak, tekintettel arra, hogy egyetlen jogi szakvizsgája sincs, tehát ügyvédi karrierről nem álmodhat és a közigazgatásban is jól leszerepelt már. Azt viszont kevesen tudják, hogy a Felső-Bácskai Hulladékgazdálkodási Kft, amely Baján és a környező településeken a hulladékgazdálkodást végzi, pont az elmúlt hónapokban vett fel főállású jogászt. Dr. Gyenes Gabriella bére nem épül ám be a szemétdíjba! A rezsicsökkentés garancia, hogy a tavalyi nagy áremelés után a szemétszállítási díjak nem emelkednek, Jegyző asszony bére, nem növeli terheinket! Lehet, hogy nem is kap bért? Persze a trafikok eltartják majd! Drága lesz a szemét és a dohány is!

Vajon mi volt előbb, a trafik, vagy a szóvivőség? Trafik ügyben a pártfeladat végrehajtva, így a jutalomra sem kellett várni sokáig! Szavazzunk! Kire is?

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://bajamutyi.blog.hu/api/trackback/id/tr995314535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása