HTML

Bajamutyi

Friss topikok

Polgári per Zsigó Róbert ellen

2013.05.30. 16:25 Bajai Géza

Polgári pert indít Bajnai Gordon a Fidesz szóvivője ellen, mivel Zsigó Róbert hétfőn a Parlamentben napirend előtti felszólalásában újra a Hajdú-Bét üggyel kapcsolatban próbálta sározni. Szánalmas módon nem találnak semmi olyat, amivel támadni lehetne legrettegettebbnek hitt ellenfelüket, ezért újra ezzel az ezer éves lerágott csont üggyel hozakodnak elő. Reméljük szóvivői fizetéséből futja majd a kártérítésre.

Zsigó Úr felettébb komolyan veszi a Bajani Gordont lejárató kampányt és mint jó pártkatona nem is foglalkozik mással, mint polgármesteri hatalmával visszaélve próbálja megakadályozni abban a volt miniszterelnököt, hogy leendő választókkal találkozhasson. Erre példa, amikor a bajai Főiskolára szervezett rendezvényt kitiltatta a Főiskolából, így egy parkolóba kényszerültek.

Legutóbb pedig a III. Béla Gimnázium volt igazgatójának 80. születésnapi rendezvényéről próbálta kitiltatni, de mivel ez nem politikai rendezvény volt, nem tudta elintézni. Ezután mikor Bajnai Gordon köszöntötte az ünnepeltet, a fideszes képviselők látványosan nem tapsolták meg a köszöntést.


Az ilyen magatartással tulajdonképpen kit is járatnak le?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bajamutyi.blog.hu/api/trackback/id/tr755336151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thyrex 2013.06.04. 18:25:09

Meg is nyeri a Bajnai, mint a többit.

sesenki 2013.06.12. 08:52:08

Hahó!
Ha tényleg te vagy a bajablog, akkor hajrá!
Várjuk a folytatást!
süti beállítások módosítása