HTML

Bajamutyi

Friss topikok

Választás: a Szépség vagy a Szörnyeteg?

2013.09.11. 21:47 Bajai Géza

MelindavsHajnalka.jpg

Szeptember 22-én haláleset miatt képviselő választás lesz Baján. A fidesz jelöltje egy érettségizetlen biztonságiőr, míg a baloldal jelöltje egy diplomás fiatal közismert médiaszemélyiség. Mivel érzik a veszélyt, a mai napon megindult a www.jobbegyenes.com-on a Teket Melindát lejárató hadjárat.

Harmatgyenge próbálkozás, mivel láthatólag Melinda egyetlen gyengepontjának azt látják, hogy szép és fiatal nő lévén nem jár olyan ruhákban, mint például a bajai fideszes képviselőasszony, a képünkön is pompázó Szabó Hajnalka. Őszintén sajnálom, hogy a bajai jobboldal szemében a szépség és fiatalos báj megvetendő tulajdonság. Meglepő új nézőpont ez a fideszes bajai körökben, hiszen köztudottan Dancsa képviselő úr korábban nagy tisztelője volt a fizetős szép hölgyeknek.

Szerencsére megtalálta zsák a foltját, hiszen a mostani fideszes képviselőjelölt Kovács Csaba a Frankel kollégiumban biztonsági őr, akitől pár hónapja még válni készült a felesége, amikor kiderült, hogy unalmasabb perceiben titkokban kiskorú diáklányokkal hetyegett és ennek részleteit a facebooküzenetekben ki is tárgyalta a lányokkal.

Szóval válasszunk bátran: a liliomtipró ostoba biztonságiőr, vagy az értelmiségi szép riporternő?

Szólj hozzá!

Címkék: választás szeptember 22

A bejegyzés trackback címe:

https://bajamutyi.blog.hu/api/trackback/id/tr335508104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása