HTML

Bajamutyi

Friss topikok

Kovács Csaba, Zsigó Róbert és a barátok

2013.09.16. 08:29 Bajai Géza

Szász gyula összeállítás.jpg

Érdekes a bajai fidesz képviselőjelölt választása újabban. Míg korábban a klimaxon túli ronda vénasszonyokat és a kövér öreg vállalkozókat részesítették előnybe, most a fiatalításon van a hangsúly. A keresztény konzervatív párt imagebe azonban nem tudom, hogyan illeszthető be a kiskorú diáklányokkal viszonyt folytató biztonsági őr és legjobb barátja, Szász Gyula a vetkőzőfiú, akit már a Parlamentben is bemutattak. (Bal oldali képen munka közben, jobbra fent: temetőben Szádeczki Attilával, Kovács Csabával és Rosta Lajossal, jobbra lent: Zsigó Róberttel a Parlamentben politikusok között. Kövér László Parlamenti elnök biztosan örül az új barátságnak!)

Egyetlen magyarázat a tetemes kampányköltség lehet. Ha csak arra gondolunk, mennyibe kerülhet, hogy az összes városi buszról Kovács Csaba mosolyog ránk, felmerül bennünk a kérdés, ezt ki és miből fizeti. Azt biztosan nem gondolnánk, hogy az adófizetők pénzéből teszik. Valószínű nem Dancsa Bálint cége, amelyből már ő maga sem tudott megélni, vagy Vizin Tamás jól menő szállítmányozási vállalata, amely mára a fél városnak tartozik. Esetleg Szabó Hajnalka a nyugdíjából szorította ki az összeget? Biztosan nem ez a titok nyitja! Inkább a csinos fiatal barátok termelik ki, akik jól keresnek azzal, hogy hölgyek fizetnek a szolgáltatásaikért. Ebből talán futja kampányra és reklámra. 

Szólj hozzá!

Címkék: szasz gyula bajai fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://bajamutyi.blog.hu/api/trackback/id/tr595508516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása